Productes per a pares i per a tota la família

Com a clients dels serveis de SERHS food Educa, us informem que teniu a la vostra disposició els següents productes amb avantatges exclusius.

Consulteu-nos i comenceu a gaudir-ne!

CASTELL JALPÍ

Emblemàtic espai per a la celebració d’actes particulars i d’empresa, que requereixen de la solemnitat i majestuositat del seu entorn i instal·lacions. Ubicat al municipi d’Arenys de Munt, disposa d’un llac de 5.000m2, i diverses sales per a celebracions envoltats de jardins. L’excepcionalitat d’aquest espai l’ha convertit en un referent per a banquets i celebracions al Maresme, amb un toc de distinció en el servei gastronòmic i la seva personalització global.

www.castell-jalpi.com

VILARS RURALS

Un nou concepte de turisme rural a l’interior de Catalunya. Descobreix els nostres hotels amb forma de poble que combinen l’essència i l’encant d’una casa rural amb el confort i intimitat d’un hotel. Allotjaments en un entorn singular on podrà gaudir de la natura, les excursions, conèixer la figura de la masovera, l’hort, la granja, l’estany... Elements indispensables per viure una experiència de turisme rural a Cardona, Sant Hilari i Arnes.

www.vilarsrurals.com

HOTEL SERHS SKI PORT DEL COMTE

És un petit establiment situat en un entorn privilegiat per la seva proximitat amb la natura, al bell mig de la comarca del Solsonès. Es troba situat a peu de pistes de l’estació d’esquí que porta el mateix nom. Apreciat pel turisme familiar, especialment de l’àrea metropolitana de Barcelona per la seva proximitat, disposa de 36 habitacions i d’una àmplia oferta de restauració (restaurant, self-service, snack-bar amb terrassa i cafeteria).

www.hotelserhsskiportdelcomte.com

SERHS NATAL GRAND HOTEL

Serhs Natal Grand Hotel és un innovador complex hoteler de categoria 5 estrelles en estàndard europeu ubicat entre les platges de Ponta Negra i Areia Preta, al llarg de la Via Costeira de Natal, coneguda com la ciutat del sol. Disposa de 396 habitacions amb terrassa i impressionants vistes paradisíaques cap al mar. La qualitat distintiva en el tracte així com els serveis i l’atenció personalitzada confereixen a l’hotel un caràcter singular i únic que transmet una veritable sensació d’autenticitat.

www.serhsnatalgrandhotel.com

HOTELS COSTA DE BARCELONA-MARESME

A Malgrat de Mar, Santa Susanna i Calella. Són establiments adreçats principalment a les famílies i parelles que vulguin passar uns dies de relax a les nostres instal·lacions. Tots els Hotels Serhs vacacionals compten amb salons, piscines, miniclub, restaurants, bars i d’altres serveis que faran la seva estada immillorable.

www.hotelserhssorradaurada.com
www.hotelserhsoasispark.com
www.hotelserhsviladecalella.com
www.hotelserhssantjordi.com